Vrhunski podrumi za odležavanje naših vina

Naša dva vinska podruma u kojima se skladišti gotovo vino i u kojima se osiguravaju uvjeti za dozrijevanje izgrađeni su na našem imanju u Orahovici.

Prvi stariji podrum nam služi isključivo za dozrijevanje naših crvenih vina u barrique bačvama, napravljenim od vrhunskog slavonskog hrasta. Odležavanje u idelanim uvjetima u barrique bačvama vina preuzimaju tanin iz hrasta te razvijaju specifičnu aromu.

Stvarano generacijama s puno ljubavi

Osim starog podruma, a zbog povećanja kapaciteta naše proizvodnje, 2010.god. sagrađen je novi vinski podrum gotovo potpuno ukopan u zemlju koji čuva vina na idelanoj temperaturi pretežito u INOX spremnicima. Uz vinski podrum nalazi se i velika kušaona koja daje dodatnu ljepotu našoj vinskoj priči.


Vinarija Patkoš

Naša vinarija je obiteljski posao i tradicija pravljenja vina koji je već dugi niz godina u obitelji Patkoš odnosno puno prije nego što se ozbiljno zakoračilo u svijet vinogradarstva i vinarstva. Danas vinariju vode:

Osnivač vinarije

Boško Patkoš

Nakon 35.godina rada po cijelom svijetu, vraća se u svoj rodni kraj i osniva vinariju zajedno sa svojim sinovima.

Vlasnik vinarije

Vedran Patkoš

Stariji sin i voditelj vinarije i podruma. Nakon srednje škole nije nimalo dvojio i ostaje u obiteljskoj vinariji odlučivši se tako baviti ovim zanimanjem.

Vlasnik vinarije

Toni Patkoš

Mlađi sin, voditelj marketinga i reklame proizvoda.


Naše okruženje

I da smo mogli birati vinogorje, prirodu i okruženje sigurno nebi nimalo dvojili i odabrali bi ovaj naš kraj kao Bogom dan za pričati i živjeti ovu našu vinsku priču.